Услуги

image

Какви са нашите дейности?

Професионализъм и надеждност са наложените стандарти в дейността на ТЕХНОГАМА. Дейността на фирмата е проектиране и производство на специализирана продуктова гама техника за автоматично управление и регулиране в областта на отоплението. Продуктите на фирмата са съобразени с изискванията на клиентите и са с доказана ефективност и високо качество.

image

Сервизно обслужване

ТЕХНОГАМА осъществява бърза и качествена сервизна поддръжка – гаранционна и следгаранционна на всички продукти, произвеждани от фирмата. Срокът за сервизно обслужване е минимален и достъпен, независимо от местоположението на клиента.

Продължителността на гаранцията е 24 месеца, считано от датата на продажбата. В случай на неизправност, клиентът изпраща продукта с куриер в сервиза на ТЕХНОГАМА.

image

Инженерингова дейност

През годините на своето съществуване фирмата е специализирала в проектирането и производството на профилирани електронни устройства. Висококвалифицирани специалисти консултират, проучват и проектират електроника с конкретно приложение в масови и индивидуални клиентски проекти. Всяка идея на клиент, която би подобрила работата на създадените от фирмата продукти, се обсъжда и анализира с цел възможното й приложение.

Клиентите с идеи и предложения за нови разработки са винаги добре дошли при специалистите на фирмата.

Защо нашите продукти?

  • Сигурност за уредите ви със SineUPS
  • Комфорт с многофункционалните диференциални термостати
  • Ефективно високотехнологично отопление с пелетни контролери
За връзка с нас